Staatssecretaris Mona Keijzer besmet met het coronavirus

Print
Staatssecretaris Mona Keijzer besmet met het coronavirus

Demissionair staatssecretaris Mona Keizer. Afbeelding: ANP

Demissionair staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) is besmet met het coronavirus. De CDA-bewindsvrouw werkt daarom voorlopig vanuit huis.

Dat laat Keijzer via Twitter weten. Ze zegt geen klachten te hebben. „Geen zorgen; ik voel mij goed”, schrijft het Volendamse stemmenkanon. „Uiteraard zit ik in thuisisolatie en doe ik dus de komende tijd mijn werk via de digitale weg.”

Keijzer is niet de eerste bewindspersoon die besmet raakt met het coronavirus. Afgelopen najaar overkwam het ook staatssecretaris Barbara Visser (Defensie). Daarnaast hebben de nodige ministers – zoals Hugo de Jonge (Volksgezondheid), Slob (Onderwijs), Van Ark (Medische Zorg) en Van ’t Wout (Economische Zaken) – eerder uit voorzorg in thuisisolatie gezeten.

Ik ben positief getest op corona. Geen zorgen; ik voel mij goed. Uiteraard zit ik in thuisisolatie en doe ik dus de komende tijd mijn werk via de digitale weg.

— Mona Keijzer (@MonaKeijzer) March 22, 2021

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu