Beekdaelen houdt ‘prijzenquiz’ ter bevordering van dienstverlening

Print
Beekdaelen houdt ‘prijzenquiz’ ter bevordering van dienstverlening

Afbeelding: De Limburger

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Beekdaelen houdt donderdagavond om 19.00 uur een online quiz voor alle inwoners. Er zijn niet alleen prijzen te winnen, het helpt de gemeente ook een handje.

Inwoners van Beekdaelen kunnen gratis gebruikmaken van de diensten van een onafhankelijke ondersteuner. Om deze ondersteuning te kunnen verbeteren en uit te breiden, gaat de gemeente op een bijzondere manier in gesprek met inwoners.

Lees ook: Dorpscoördinatoren moeten burgerinitiatieven in Beekdaelen verbinden

Aangezien er vanwege de coronamaatregelen geen fysieke bijeenkomsten mogelijk zijn, houden ze een ludieke online quiz via Quizzzit. Daarbij zijn prijzen te winnen waarmee de gemeente tevens lokale ondernemers en goede initiatieven als Fair Trade ondersteunen.

In de quiz komen een paar vragen aan bod die de gemeente helpt om de ondersteuning voor inwoners te verbeteren. Daarnaast zijn er ook ‘gewone’ quizvragen.

Inschrijven kan gratis en vrijblijvend via www.beekdaelen.nl. Er kunnen maximaal 500 personen deelnemen. De enige voorwaarden zijn dat men 16 jaar of ouder is en in Beekdaelen woont.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu