Oecumenische kerken in Roermond houden Paaschallenge ‘De weg door Jeruzalem’

Print
Oecumenische kerken in Roermond houden Paaschallenge ‘De weg door Jeruzalem’

Afbeelding: Protestantse Kerk

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De oecumenische kerken in Roermond houden een Paaschallenge ‘De weg door Jeruzalem’ van woensdag 31 maart tot en met zaterdag 3 april.

Door middel van een route kunnen deelnemers door de binnenstad van Roermond lopen, langs de Ursulakapel, Munsterkerk naar de Minderbroederskerk. Op negen plekken op de route is een verhaal, opdracht of vraag. Er is een versie voor 4- tot 8-jarigen en voor 8 jaar en ouder.

De tocht duurt ongeveer één uur en de afstand is circa één kilometer. De startlocatie is de Ursulakapel aan de Voogdijstraat 24 in Roermond. De paaschallenge eindigt bij de Minderbroederskerk aan de Minderbroederssingel 15G in Roermond.

Er kan op verschillende tijden gestart worden. Op woensdag 31 maart en vrijdag 2 april tussen 14.00 uur en 19.00 uur. Op donderdag 1 april tussen 14.00 en 16.45 uur en op zaterdag 3 april tussen 10:00 en 17.00 uur.

Deelnemers hebben een mobiele telefoon die QR-codes kan scannen nodig en koptelefoons om de verhalen te beluisteren.

Aanmelden en een tijdslot reserveren kan via de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu