Keurmerk voor klantvriendelijkheids toegekend aan woningcorporatie Nester uit Reuver

Print
Keurmerk voor klantvriendelijkheids toegekend aan woningcorporatie Nester uit Reuver

Afbeelding: Nester

Reuver -

Woningcorporatie Nester uit Reuver heeft onlangs het KWH-Huurlabel toegekend gekregen. Dit is een keurmerk op het gebied van klantvriendelijkheid.

Nester is aangesloten bij het door verschillende woningcorporaties opgerichte Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). Die vraagt huurders jaarlijks wat zij vinden van de dienstverlening van hun woningcorporatie. Op basis daarvan wordt bepaald of een corporatie het keurmerk verdient, dat twee jaar geldig is.

Corporaties worden beoordeeld op hun algemene dienstverlening en hun klantvriendelijkheid op het gebied van een woning zoeken, de huur opzeggen, reparaties en onderhoud. Nester scoorde op alle gebieden ruim voldoende of goed.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen