Geleen Calling plant sinds lange tijd weer een concert in: I Like Trains in oktober in De Reünie

Print
Geleen Calling plant sinds lange tijd weer een concert in: I Like Trains in oktober in De Reünie

De poster. Afbeelding: Geleen Calling

Geleen -

Geleen Calling heeft de Britse band I Like Trains vastgelegd voor vrijdag 15 oktober. Het wordt het eerste concert sinds de lockdown.

De band houdt een Europese tour in oktober en doet daarbij, naast onder andere München, Parijs, Brussel en Praag, ook Geleen aan. In het voorprogramma staan de Nederlandse band La Lune Noire en Roza Parks uit België. Om 19.30 uur start het programma in De Reünie en kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de dagkassa.

Het is voor Geleen Calling weer het eerste geplande concert sinds lange tijd. „We hebben nog wel in september een buitenconcert gehouden, maar meteen daarna ging alles weer op slot. Ik heb dit concert al omgedoopt tot het concert van de hoop”, vertelt Rob Nabuurs.

Het tweede concert op de agenda is het verplaatste concert van de Belgische Cure-coverband The ObsCure. De ode aan het optreden van The Cure op Pinkpop 1986 zou eigenlijk deze maand plaatsvinden. Het concert staat nu gepland op zaterdag 20 november 2021.

Lees ook: Geleen eert The Cure 35 jaar na dato op Pinkpop

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu