Ronald Linkens hoofdtrainer bij Sportclub Gronsveld, Patrick Vroemen assistent

Print
Ronald Linkens hoofdtrainer bij Sportclub Gronsveld, Patrick Vroemen assistent

Ronald Linkens. Afbeelding: Luc Lodder

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer -

Ronald Linkens wordt met ingang van voetbalseizoen 2021/2022 de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Gronsveld (SCG).

„Met deze aanstelling wordt het plan doorgezet om verder te bouwen aan een herkenbaar elftal waar SCG en onze gemeenschap trots op kunnen zijn en waar plezier en prestaties hand in hand kunnen gaan”, meldt de woordvoerder van de club.

De 46-jarige oefenmeester woont in Eijsden en kwam tijdens zijn spelerscarrière uit voor onder meer MVV, VV Eijsden en SVME. Als zaalvoetballer verdedigde hij de clubkleuren van onder andere ‘t Flaterke, Meijers Geleen, ZVV Heerlerheide en ODV Yerna. Op zijn trainers-cv staan de jeugd van MVV, Oranje Boys en Eijsden.

Assistent

Naast Linkens werd ook Patrick Vroemen aan de staf toegevoegd. De voormalig keeper doet komend seizoen dienst als assistent-trainer.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu