Jenaplanschool de Vlieger in Sittard heeft vignet Gezonde School behaald

Print
Jenaplanschool de Vlieger in Sittard heeft vignet Gezonde School behaald

Afbeelding: Movare

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Jenaplanschool de Vlieger heeft het vignet Gezonde School behaald. Gezonde School is een programma dat scholen helpt om te werken aan een gezonde leefstijl.

De Vlieger draagt zorg voor actieve en gezonde leerlingen door een veilige schoolomgeving te creëren en heeft daarnaast aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Bovendien geeft de school lessen rondom gezonde voeding, kijken ze samen met de kinderen naar gezonde keuzes en is er een voedingsbeleid opgesteld.

Lees ook: Troostkoffers helpen gezinnen, docenten en begeleiders in Sittard-Geleen bij omgaan met rouw en verlies

Directeur Erik Huijts van Jenaplanschool de Vlieger is trots om een Gezonde School te zijn. „Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is! Deze week hebben wij een extra projectweek rondom gezonde voeding en beweging om dit samen met de kinderen te vieren. Deze zal eindigen met een leuke traktatie voor de kinderen die past binnen onze visie en ons voedingsbeleid.”

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu