Ondernemerssessies moeten Zuid-Limburgse zelfstandigen enig houvast bieden

Print
Ondernemerssessies moeten Zuid-Limburgse zelfstandigen enig houvast bieden

Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

Zuid-Limburg / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Valkenburg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe -

Zuid-Limburgse ondernemers, die de dupe zijn van de coronamaatregelen, kunnen de komende drie maanden elke dinsdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur online deelnemen aan zogenaamde ondernemerssessies.

Tijdens de digitale bijeenkomsten kan men terecht met vragen over onder meer de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK), het (her)oriënteren op de arbeidsmarkt en schuldhulpverlening. Het gaat om een initiatief van de samenwerkende Zuid-Limburgse gemeenten die onlangs de handen ineen sloegen voor het opstellen van een economisch herstelplan.

Lees ook: Zorgeconoom Wim Groot: ‘Kabinet heeft gefaald in aanpak van de coronacrisis’

Bij de sessies zijn zowel specialisten van verschillende gemeenten als ervaringsdeskundigen aanwezig. „De vragen die aan bod komen, vormen ook de input voor het economisch herstelplan”, aldus de woordvoerder.

Wie wil deelnemen of aanvullende vragen heeft, kan contact opnemen met Math Fooij van ESZL: math@avytos.com.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu