Workshopprogramma voor jonge dansers in de zomer

Print
Workshopprogramma voor jonge dansers in de zomer

Afbeelding: Huis voor de Kunsten

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre -

Gevorderde jonge dansers kunnen van 23 tot en met 27 augustus meedoen aan het workshopprogramma RESET Summer Xtra in Roermond.

Het Huis voor de Kunsten Limburg houdt de workshops in samenwerking met choreograaf, danser en dansdocent Eline van Ark voor danser die professionele ambities hebben.

In een speciaal programma gedurende de zomerstop krijgen deelnemers een week lang verdieping in dansdisciplines en technieken die van dansers gevraagd worden door dansacademies, choreografen en gezelschappen. Door de samenstelling van het programma belooft deze editie een fysieke uitdaging te worden.

RESET Summer Xtra is geschikt voor gevorderd danstalent van 14 tot en met 18 jaar. De kosten voor deelname aan programma zijn 130 euro. Er is plek voor maximaal 24 personen.

Inschrijven kan via de website.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu