Nieuwe fietskaart voor Noord- en Midden-Limburg met actuele routes en knooppunten

Print
Nieuwe fietskaart voor Noord- en Midden-Limburg met actuele routes en knooppunten

Afbeelding: Limburg Marketing

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Reuver / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Griendtsveen / Swolgen -

Dit voorjaar verschijnt een nieuwe fietskaart voor Noord- en Midden-Limburg met ruim 1500 kilometer aan routemogelijkheden.

De kaart geeft een update van het regionale fietsroutenetwerk en een overzicht van de knooppunten waarop dit aansluit bij de routes in Noord-Brabant en de Duitse en Belgische grensstreek. Daarnaast staan er vijf ‘losse’ routes op. Ook het traject van de internationale Maasfietsroute dat door het midden en noorden van de provincie loopt, is er in opgenomen. Met de rustplekken, waarvoor kunstenaar Patrick Kusters bijzondere zitplaatsen heeft gemaakt.

De kaart biedt 1500 kilometer fietsplezier en geeft tevens een overzicht van de ondernemers die zijn aangesloten bij Fietsers Welkom en de VVV’s in de regio.

De nieuwe fietskaart Noord- en Midden-Limburg is te bestellen in de vernieuwde webshop www.webshophartvanlimburg.nl en ook verkrijgbaar bij de VVV’s in de regio.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu