Benefietavond vanuit Munttheater sluit doneeractie ‘Steun de Weerter Horeca’ af

Print
Benefietavond vanuit Munttheater sluit doneeractie ‘Steun de Weerter Horeca’ af

Afbeelding: Weert Doneert

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Met een benefietavond, die live wordt gestreamd vanuit het Munttheater, wordt zaterdag 27 maart de doneeractie ‘Steun de Weerter Horeca’ afgesloten.

Tijdens de livestream krijgen kijkers een programma vol muziek, cabaret en entertainment door regionale artiesten voorgeschoteld. Tevens vindt de trekking van de Steun de Weerter Horeca loterij plaats. Ook kunnen er deze avond nog donaties worden gedaan.

Het programma begint om 19.30 uur en wordt geopend door de deejays Phil Aspers en Joep Roelofsen. Om 20.00 uur start de liveshow, gepresenteerd door

Ricardo Ras, onder andere bekend van zijn winnende imitatie van Robert ten Brink in de Casting Kantine op RTL 4. De muziek komt van Senna Sage, Wolter en Moonen, Linda Smeets en Guarantee. Verder verzorgen illusionist Nigel Otermans, Ed & Frans, Rob Jongen en Marc op ’t Roodt een optreden.

Gedurende de avond worden onder toeziend oog van Notaris Houben de hoofdprijzen van de Steun de Weerter Horeca loterij getrokken. Alle overige prijzen worden uiterlijk 48 uur later op de website www.weertdoneert.nl bekendgemaakt. Tevens worden diverse veilingitems live per opbod aan de man gebracht. Bieden kan al via www.weertdoneert.nl/veiling

De avond wordt afgesloten met de bekendmaking van de totale opbrengst voor de 60 deelnemende horecazaken.

De benefietavond is zaterdag 27 maart vanaf 19.30 uur te bekijken op: www.weertdoneert.nl en WeertFM

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu