Xonar-medewerkers zetten stappen voor goed doel in ‘stapril’

Print
Xonar-medewerkers zetten stappen voor goed doel in ‘stapril’

Afbeelding: ING image

Kerkrade / Eygelshoven / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Maastricht / Itteren / Heerlen / Hoensbroek -

Medewerkers van jeugdhulporganisatie Xonar gaan gedurende de hele maand april elke dag 10.000 stappen per persoon zetten. Ze doen mee aan het initiatief ‘stapril’, waarbij geld wordt ingezameld voor kinderen en jongeren in armoede.

Hierbij hopen de medewerkers op donaties van mensen die dit goede doel samen met hen willen steunen. Een bedrag doneren kan via www.stapril.nl/teams. Vul in de zoekbalk ‘Xonar’ in en klik op ‘Doneer nu’.

Xonar heeft verschillende vestigingen in Zuid-Limburg en investeert onder meer in een gelukkige jeugd van kinderen en jongeren.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen