Streep door QMusic Party in Stramproy, evenement gaat definitief niet door

Print
Streep door QMusic Party in Stramproy, evenement gaat definitief niet door

Afbeelding: ING Image

Stramproy -

De QMusic Party, die op initiatief van schutterij St. Antonius in juni in Stramproy zou plaatsvinden, gaat definitief niet door.

Het feest, dat in eerste instantie in juni 2020 gehouden zou worden, werd vanwege corona verschoven naar 2021. Vanwege de ontwikkelingen rondom het virus heeft de schutterij geconcludeerd dat het organiseren van een dergelijke activiteit nog steeds geen optie is. In overleg met het boekingskantoor heeft de vereniging besloten om het evenement definitief af te gelasten.

Wie via YourTicketProvider tickets gekocht heeft krijgt het geld binnenkort teruggestort. Wie de entreekaarten bij de Jumbo in Stramproy heeft aangeschaft kan het aankoopbedrag contant terug ontvangen. De betreffende tickets kunnen daarvoor worden ingeleverd in het clubgebouw van St. Antonius aan de Lochtstraat 8a in Stramproy, op zaterdag 10 en 17 april tussen 10.00 en 13.00 uur.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee