Liz Bastings uit Roermond als regiowinnaar naar Limburgse finale voorleeswedstrijd

Print
Liz Bastings uit Roermond als regiowinnaar naar Limburgse finale voorleeswedstrijd

Liz, Ymaènne en Nienke hebben zich geplaatst voor de Limburgse finale van de nationale voorleeswedstrijd. Afbeelding: Bibliotheek Maas en Peel

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Liz Bastings van basisschool De Berensprong uit Roermond heeft zich geplaatst voor de Limburgse finale van de nationale voorleeswedstrijd.

Samen met Ymaènne Akrom van basisschool Passepartout uit Tegelen en Nienke Hillen van KC Leef uit Kessel gaat ze de strijd aan met de overige regiowinnaars. Inzet is het Limburgs voorleeskampioenschap en een plek in de landelijke eindronde. In de studio van Omroep P&M namen twaalf kandidaten uit de gemeenten Peel en Maas, Beesel, Venlo en Roermond het vorige week woensdag tegen elkaar op. Ze werden door een jury beoordeeld op punten als uitspraak, verstaanbaarheid, tempo en contact met het publiek, dat de wedstrijd online kon volgen via een livestream.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee