Multifunctioneel trainershome Wittenhorst klaar voor gebruik: ‘Willen graag onze trainers ontwikkelen’

Multifunctioneel trainershome Wittenhorst klaar voor gebruik: ‘Willen graag onze trainers ontwikkelen’

Het nieuwe trainershome van Wittenhorst. Afbeelding: Website Wittenhorst

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

Wittenhorst heeft de afgelopen maanden met behulp van diverse vrijwilligers hard gewerkt aan het nieuwe trainershome. Er een multifunctionele ruimte ontwikkeld voor de trainers van de club.

De ruimte beschikt verder over verschillende tools die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld het bespreken van tactiek en het analyseren van beeldmateriaal.

„Naast het ontwikkelen van onze spelers, willen we als Wittenhorst ook graag onze trainers ontwikkelen. Vanuit de jeugd proberen we jongens en meisjes te inspireren voor het trainersvak. Daarvoor waren we op zoek naar een ruimte die voetbal uitstraalt en waar je in een rustige omgeving met elkaar over voetbal kunt praten”, zegt Richard Kleuskens op de website van de eersteklasser. Kleuskens is technisch coördinator van de selectie en de bovenbouw van de jeugdafdeling.