Online informatiebijeenkomst over reconstructie Wittemer Allee

Print
Online informatiebijeenkomst over reconstructie Wittemer Allee

Afbeelding: Facebook gemeente Gulpen-Wittem

Wittem / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Eyserheide / Piepert / Trintelen -

Donderdag 1 april tussen 19.30 en 21.30 uur is er een online informatiebijeenkomst over de reconstructie van de Wittemer Allee tussen Wittem en Wijlre.

Het is de bedoeling dat tijdens deze meeting verschillende ontwerpen worden voorgelegd aan buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Voor de uitvoering van de vergadering wordt gebruikgemaakt van Webex of Microsoft Teams.

Lees ook: Door de Wittemer Allee iets te verschuiven komt de grote parkeerplaats pal voor het klooster van Wittem te liggen

Noordelijke variant

De Provincie Limburg wil samen met de gemeente Gulpen-Wittem de Wittemer Allee vernieuwen. Dat betekent concreet dat de indeling wordt veranderd, onder meer met het doel de verkeersveiligheid te vergroten. Het bedrijf RoyalHaskoningDHV heeft een aantal ontwerpen uitgewerkt, op basis van de noordelijke variant, met een ‘vrijliggend’ dubbelzijdig fietspad en de inrichting van de kern Wittem.

Aanmelden voor de sessie kan door een mailtje te sturen naar n595wittemerallee@prvlimburg.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee