Samenwerking tussen gemeente Maasgouw en VKKL

Print
Samenwerking tussen gemeente Maasgouw en VKKL

Afbeelding: Gemeente Maasgouw

Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne -

Voorzitter VKKL Birgit op de Laak en burgemeester Stef Strous van de gemeente Maasgouw hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Vereniging Kleine Kernen Limburg (VKKL) houdt zich bezig met het ondersteunen of verbeteren van initiatieven van bewoners om de vitaliteit van dorpen en buurten in Limburg te behouden of verbeteren.

De gemeente Maasgouw sluit hiermee voor haar bewonersoverlegorganisaties, gemeenschapshuizen, dorpsraden en de wensbus een collectief lidmaatschap af voor VKKL. Hiermee kunnen zij gratis gebruikmaken van advies en ondersteuning van de vereniging.

Leden ontvangen maandelijks een nieuwsbrief, drie keer per jaar de ‘Kleine Kernen Krant’ en uitnodigingen voor bijeenkomsten. Bovendien kunnen leden een beroep doen op VKKL voor de verschillende diensten.

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Maasgouw

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen