GroenLinks Beekdaelen vraagt aandacht voor zichtbaarheid zebrapaden in gemeente

Print
GroenLinks Beekdaelen vraagt aandacht voor zichtbaarheid zebrapaden in gemeente

Afbeelding: IngImage

Nuth / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade -

De GroenLinks fractie in de gemeente Beekdaelen maakt zich zorgen over de slechte zichtbaarheid van een aantal zebrapaden in de gemeente.

De fractie kaartte het probleem aan tijdens de laatste raadsvergadering. Volgens GroenLinks gaat baart met name het zebrapad over de grote weg in Vaesrade inwoners zorgen. „Het zebrapad is slecht zichtbaar, omdat het wit is versleten. Dit komt de verkeersveiligheid van kwetsbare verkeersdeelnemers niet ten goede”, aldus een woordvoerder van GroenLinks.

Verder vraagt GroenLinks het college te kijken naar de verkeersveiligheid op hoek Nuinhofstraat Spoorstraat in Nuth en de Diepestraat Aerensgenhout, waar een zebrapad in de bocht ligt en daardoor niet altijd even goed zichtbaar is.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu