Olcay Gulsen: artsen zijn tevreden over herstel Ruud de Wild

Olcay Gulsen en Ruud de Wild. © Instagram

Bron: ANP

Het gaat naar omstandigheden „meer dan goed” met Ruud de Wild, laat zijn vriendin Olcay Gulsen weten. Op Instagram deelt ze een update na de operatie die hij woensdag moest ondergaan vanwege darmkanker.

„De artsen zijn langs geweest en die waren tevreden over zijn herstel. Er zijn geen complicaties”, vertelt ze in een story nadat ze zaterdag bij hem op bezoek geweest is in het ziekenhuis. „Natuurlijk is het een behoorlijke aanslag op zijn lijf. Maar we hebben zelfs trappen gelopen vandaag. Dat ging redelijk. Ik ben wel heel blij met hoe het met hem gaat.”

Olcay bedankt haar volgers ook voor alle steun die zij en Ruud krijgen. „Normaal gesproken zou ik op al jullie berichten zelf terug antwoorden maar jullie zijn met zovelen dus dat lukt niet. Maar dat betekent niet dat ieder bericht onwijs gewaardeerd wordt. Bedankt daarvoor”, zegt ze lichtelijk geëmotioneerd. „Jeetje, als er iets is dan besef je opeens wel hoe ontzettend veel lieve mensen er zijn.”

Lees ook: Ruud de Wild stil van vele reacties op zijn ziekte

Bij De Wild werd een aantal maanden geleden darmkanker vastgesteld. De 51-jarige NPO Radio 2-dj verwacht er de komende drie maanden uit te zijn en wordt in de tussentijd vervangen door Eddy Keur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal