Ook uitreiking Strous Cultuurprijs in Voerendaal verplaatst naar september

Print
Ook uitreiking Strous Cultuurprijs in Voerendaal verplaatst naar september

Afbeelding: Website Gemeente Voerendaal

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen -

Het verplaatsen van de het Zomerfestival in Voerendaal naar september, betekent automatisch dat ook de uitreiking van de Strous Cultuurprijs op een later tijdstip plaatsvindt.

Het Zomerfestival dat aanvankelijk in juni op de agenda stond, krijgt nu gestalte van 17 tot en met 26 september. „De situatie rondom Covid-19 is nog te onzeker”, legt een woordvoerder van de organisatie uit. „Vandaar de beslissing om het festival naar een later tijdstip te verplaatsen.”

De prijs is een blijk van waardering en een stimulans van het gemeentebestuur voor de activiteiten die op het gebied van kunst en cultuur plaatsvinden. Er zijn twee categorieën; uniek cultureel en bijzonder cultureel (samenwerking). Verder wordt een publieksprijs uitgereikt.
voordrachten moeten tussen 1 maart 2018 en 1 maart 2021 hebben plaatsgevonden.

Het indienen van voordrachten voor de Strous Cultuurprijs kan nog tot 15 juni bij marinaveldman@telfort.nl. De uitreiking vindt op zaterdag 18 september plaats.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu