Webinar geeft ouders in Parkstad tips om hun kroost minder achter beeldscherm te laten zitten

Print
Webinar geeft ouders in Parkstad tips om hun kroost minder achter beeldscherm te laten zitten

Afbeelding: website Media Ukkie Dagen

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

Ouders in Parkstad die vinden dat hun kroost net iets te lang achter het scherm van een laptop of tablet zit, kunnen meedoen aan de gratis online-webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’, op woensdag 31 maart tussen 20 en 21 uur.

Parkstad

Denise Bontje van Mediasmarties laat zien hoe ouders hun kinderen op een bewuste manier met media om kunnen laten gaan, zonder de balans uit het oog te verliezen.
Bontje gaat in op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten.
Ook krijgen deelnemers aan het webinar praktische tips en antwoord op vragen zoals welke media beschikbaar zijn en waar je als ouders op moet letten.

Het webinar vindt plaats in het kader van de Media Ukkie Dagen en wordt mede georganiseerd door alle bibliotheken in Nederland. Klik hier om aan het webinar deel te nemen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu