Gehavend Fast gaat ten onder

Print
Gehavend Fast gaat ten onder

Afbeelding: Archief De Limburger

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

De volleybalsters van Fast hebben niet weten te winnen van VCN. In Gennep werd het 1-3 voor de bezoekers.

Fast ging van start zonder de afwezige Susanne Kos (hersenschudding) en Lara Hendricks (ziek). In de eerste set waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd. Pas op 19-19 nam VCN afstand van Fast, waarna het de set met 22-25 binnenhaalde. In set twee kwam VCN al snel zes punten los; een achterstand die Fast niet meer te boven kwam: 15-25.

De derde set ging, na een vlotte start, met 26-24 naar Fast. Maar verder dan dat speldenprikje kwam de thuisploeg niet. VCN maakte het in de vierde set af: 25-18.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen