Bestuurster rijdt met flink beschadigde auto door na ongeval in Roertunnel

Print
Bestuurster rijdt met flink beschadigde auto door na ongeval in Roertunnel

Afbeelding: AV Limburg

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Een automobiliste is zondagavond na een ongeluk in de Roertunnel met een flink beschadigde auto doorgereden.

De auto kwam bij het inrijden van de tunnel door onduidelijke redenen tegen de wand terecht en verloor daarbij een aantal onderdelen. De wagen liep behoorlijk wat materiële schade op. Ook de rechtervoorband raakte lek.

Donderberg

De bestuurster reed na de aanrijding door in noordelijke richting om vervolgens de afrit te nemen en via de Koninginnelaan de woonwijk Donderberg in te rijden. Ze zou in paniek zijn doorgereden.

Op de Koninginnelaan is de vrouw via de berm over een fiets- en voetpad buiten de rotonde om linksaf de Donderbergweg opgereden, waarna zij bij een parkeerhaven op de Olieslagerstraat is gestopt.

De politie volgde een spoor van brokstukken en een streep op de weg, zichtbaar gemaakt door het defecte rechtervoorwiel, en kon de automobiliste uiteindelijk aanhouden.

De vrouw is na controle door ambulancepersoneel voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

De rechterrijbaan in de Roertunnel is in noordelijke richting tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. De weg lag bezaaid met brokstukken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu