Themabijeenkomst over positieve gezondheid in Bibliocenter Weert

Print
Themabijeenkomst over positieve gezondheid in Bibliocenter Weert

Afbeelding: Ing image

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Bibliocenter Weert houdt een aantal themabijeenkomsten over positieve gezondheid.

Op woensdag 14 april is er een themabijeenkomst over positieve gezondheid vanuit cliënt perspectief. Hoe voer je je eigen regie over de fysieke, mentale en sociale uitdagingen van het leven? Henriette Bloemenkamp en Mirjam van der Meij gaan op interactieve wijze aan de slag met deze vraag.

Als lid van de bibliotheek is het mogelijk om deel te nemen aan deze online cursussen en trainingen. Ook niet-leden kunnen tegen een meerprijs deelnemen.

Deze bijeenkomsten zijn online of live bij te wonen bij Bibliocenter Weert. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De kosten bedragen voor Bibliocenter leden: live 5 euro en online 2,50. Voor niet-leden: live 10 euro en online 7,50 euro.

Meer informatie en over aanmelden kan via de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen