Gemeentehuis Echt-Susteren dinsdag weer open

Print
Gemeentehuis Echt-Susteren dinsdag weer open

Foto ter illustratie. Afbeelding: Franco Gori

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Het gemeentehuis van Echt-Susteren gaat dinsdag weer open nadat het vorige week werd gesloten na snel oplopende coronabesmettingen onder medewerkers.

De uitbraak van het virus trof met name personeel van de facilitaire dienst. Zeven van de tien medewerkers werden uiteindelijk positief getest, een achtste persoon van een andere afdeling bleek al eerder besmet te zijn. Burgemeester Jos Hessels besloot daarop afgelopen donderdag de deuren te sluiten en de ambtenaren naar huis te sturen. Sindsdien zijn er geen nieuwe besmettingen aan het licht gekomen. Volgens de reguliere openingstijden is het gemeentehuis dinsdag alleen telefonisch bereikbaar en is publiek op afspraak vanaf woensdag weer welkom.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen