InterClassics Maastricht past agenda nogmaals aan

Print
InterClassics Maastricht past agenda nogmaals aan

Afbeelding: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS

Maastricht / Itteren -

InterClassics Maastricht heeft de traditionele opening van het klassiekerseizoen nogmaals moeten verzetten. De aankomende editie in het MECC is verplaatst naar volgend jaar, van 14 tot en met 17 januari.

De grote beurs met klassieke auto’s vindt traditiegetrouw plaats in de eerste weken van januari en wordt dan ook gezien als opening van het klassiekerseizoen. Dit jaar kon het evenement nog geen doorgang vinden, met een voor iedereen bekende reden.

Het plan was om de beurshal in Maastricht van 24 tot en met 27 juni te openen. Dat zou gebeuren in het gloednieuwe congrescentrum van MECC Maastricht. Helaas heeft de organisatie moeten besluiten dat InterClassics dit jaar niet doorgaat.

“Ondanks de positieve vooruitzichten hebben wij in nauw overleg met onze sponsoren, partners en deelnemers besloten dat juni nét iets te vroeg komt”, zo schrijft de organisatie op de website. Zij stelt dat live ontmoetingen op de beursvloer, elkaar de handen schudden, samen praten over klassiekers en de auto’s aan te raken en te ruiken de redenen zijn om InterClassics Maastricht te organiseren.

Overigens is er nog een reden dat het 2021-evenement niet kan plaatsvinden. De GGD heeft namelijk een test- en vaccinatielocatie ingericht in het congrescentrum van MECC Maastricht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu