Jonge Bevo-doelman Ivo Verberne met Handbalacademie naar Frankrijk

Jonge Bevo-doelman Ivo Verberne met Handbalacademie naar Frankrijk

Ivo Verberne (tweede van links) in 2020. Afbeelding: Lé Giesen

Panningen / Meijel / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

De talentvolle Bevo Hc-doelman Ivo Verberne (18) vertrekt zondag 4 april met de Handbalacademie naar het Franse Montpellier voor een trainingsstage. Tijdens dit verblijf in Frankrijk wordt er tweemaal gespeeld tegen de Academie van Montpellier.

De HandbalAcademie is een initiatief van het Nederlands Handbal Verbond om talenten klaar te stomen voor een professionele doorbraak in de sport met als einddoel het verwerven van een plek Nederlands handbalteam. Er wordt binnen dit traject ook veel aandacht besteed aan de maatschappelijke ontwikkeling van de handbaltalenten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen