Van Helvert en Öztürk benoemd tot ridder

Print
Van Helvert en Öztürk benoemd tot ridder

Martijn van Helvert (links) en Selçuk Öztürk. Afbeelding: ANP

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De Limburgse Kamerleden Martijn van Helvert en Selçuk Öztürk zijn dinsdag benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau.

De 42-jarige Van Helvert maakte sinds 2014 namens het CDA deel uit van de Tweede Kamer, maar de politicus uit Sittard kreeg bij de verkiezingen te weinig voorkeurstemmen om te worden herkozen.

Roermondenaar Öztürk was namens DENK actief op het Binnenhof. Hij besloot zelf om zich niet meer herkiesbaar te stellen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen