Limburgs wielertenue zeer gewild bij recreanten

Tom Dumoulin in het Limburgs Wielertenue. © Limburg Cycling

Regio -

De verkoop van het Limburgs wielertenue aan recreanten heeft 12.400 euro opgebracht voor het jeugdwielrennen en aangepast wielrennen in Limburg.

Redactie

De shirts, broeken en windjacks waren eind vorig jaar in zes weken tijd uitverkocht. Ze worden normaliter alleen gedragen door de Limburg Cycling selectie, met renners en renster die Limburg vertegenwoordigen in (inter-)nationale koersen. Het tenue was op veler verzoek sinds vorig najaar beschikbaar voor recreatieve fietsers.

Van de opbrengst profiteren vier verenigingen in het jeugd- en aangepast wielrennen. Dat zijn Cycling Team Limburg, TWC Maaslandster Zuid-Limburg, Wcl Bergklimmers en handbikevereniging Adelante on Wheels. Zij ontvingen vorige week ieder ruim drieduizend euro als bijdrage aan hun activiteiten.

Nieuwe verkoop

De shirts voor zowel dames als heren, met korte of lange mouwen, korte en lange broek, en een windjack, zijn opnieuw in de verkoop gegaan.

Bestellen kan tot half mei via www.limburgcycling.com

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal