Amazone Melissa Janssen uit Landgraaf kan aan de bak voor ticket Paralymische Spelen in Tokio

Amazone Melissa Janssen uit Landgraaf kan aan de bak voor ticket Paralymische Spelen in Tokio

Afbeelding: Privé album

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Goed nieuws voor amazone Melissa Janssen uit Landgraaf.

Het verbod op internationale paardenwedstrijden wordt per 12 april opgeheven. De maatregel werd getroffen nadat een maand geleden op een concours in het Spaanse Valencia de besmettelijke paardenziekte RIN-pneumonie uitbrak. De dressuuramazone, een nicht van Kevin Hofland (‘de familie Hofland is ook paardengek’) kan nu in Waregem (23-25 april) Deauville (27-30 mei) en Equestrian Centre de Peelbergen (10-13 juni) haar aanspraken op een ticket voor de Paralympische Spelen in Tokio onderlijnen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen