Janse Bagge Bend komt weer met eigen biertje

Print
Janse Bagge Bend komt weer met eigen biertje

Afbeelding: Facebook Janse Bagge Bend

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

De Janse Bagge Bend komt opnieuw met een eigen biertje. Normaal staat de band nu alweer op het podium, maar door de coronapandemie is dat nog niet mogelijk. De Janse Bagge Bend wil graag met de fans in contact blijven.

In december was er ook al een Janse Bagge Bend biertje te bestellen, maar toen grepen veel fans ernaast. Frontman Henk Steijvers vond dat jammer en daarom wordt er nog eenmaal een Janse Bagge Bend biertje gebrouwen. Nu samen met een ander biertje, het éch Zösters beer.

De oplage is beperkt. Vanaf donderdag 1 april is het setje van de Susterse biertjes te bestellen. Het setje kost 7,50 euro en kan afgehaald worden bij Wine & Booz aan de Reinoud van Gelderstraat 3 in Susteren. Reserveren kan via de mail of door te bellen op telefoonnummer: 046-4491929.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee