Janse Bagge Bend komt weer met eigen biertje

 © Facebook Janse Bagge Bend

Susteren
Redactie

De Janse Bagge Bend komt opnieuw met een eigen biertje. Normaal staat de band nu alweer op het podium, maar door de coronapandemie is dat nog niet mogelijk. De Janse Bagge Bend wil graag met de fans in contact blijven.

In december was er ook al een Janse Bagge Bend biertje te bestellen, maar toen grepen veel fans ernaast. Frontman Henk Steijvers vond dat jammer en daarom wordt er nog eenmaal een Janse Bagge Bend biertje gebrouwen. Nu samen met een ander biertje, het éch Zösters beer.

De oplage is beperkt. Vanaf donderdag 1 april is het setje van de Susterse biertjes te bestellen. Het setje kost 7,50 euro en kan afgehaald worden bij Wine & Booz aan de Reinoud van Gelderstraat 3 in Susteren. Reserveren kan via de mail of door te bellen op telefoonnummer: 046-4491929.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal