Voucher van 65 euro voor mensen met een koopwoning in Sittard-Geleen langer geldig

Print
Voucher van 65 euro voor mensen met een koopwoning in Sittard-Geleen langer geldig

Een slimme energiemeter. Afbeelding: ANP

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De voucher van 65 euro die in Sittard-Geleen eind vorig jaar aangevraagd kon worden voor het verduurzamen van koopwoningen, is geldig tot 31 december.

Eerst lag deze datum op 31 maart, maar deze is nu verlengd. De voucher kan ingewisseld worden voor producten of diensten die bijdragen aan het besparen van energie. Denk aan radiatorfolie, tochtstrips, een slimme energiemeter of het vervangen van verlichting. Op de site van Nieuwe Energie in Limburg Sittard-Geleen staat een lijst met deelnemende bedrijven waarbij de voucher ingewisseld kan worden.

Lees ook: Voucheractie voor mensen met een koopwoning in Sittard-Geleen: 65 euro korting op energiebesparende producten en diensten

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee