Toon Hermans Huis start activiteiten op met wekelijkse wandeling en workshops

Print
Toon Hermans Huis start activiteiten op met wekelijkse wandeling en workshops

Afbeelding: Toon Hermans Huis

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Reuver / Griendtsveen / Swolgen -

Het Toon Hermans Huis Noord-Limburg is weer gestart met activiteiten waarbij deelnemers fysiek samen komen.

Met ingang van 2 april kunnen mensen met kanker elke vrijdagmorgen werken aan hun conditie door samen te gaan wandelen. Deelname is gratis. Vanaf 8 april is er wekelijks een workshop kaarten maken op donderdagmiddag. De kosten hiervan bedragen 2,50 euro. Aanmelden kan via 077-3211433 of per mail: contact@toonhermanshuisnoord-limburg.nl

In het inloophuis aan de Nieuwstraat in Venlo wordt ondersteuning geboden aan mensen met kanker en hun naasten in de vorm van individuele en groepsgerichte activiteiten en therapieën. Het is op werkdagen open tussen 9.00 en 17.00 uur.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen