Inwoners gemeente Leudal worden gevraagd ‘eyecatcher’ te bedenken voor centrum van Heythuysen

Inwoners gemeente Leudal worden gevraagd ‘eyecatcher’ te bedenken voor centrum van Heythuysen

Afbeelding: Jeroen Kuit

Heythuysen / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

Het BIZ-bestuur van Heythuysen Centrum zoekt namens het ondernemerscollectief naar een herkenbaar en eigentijds element in de vorm van een logo of een slogan waarmee het winkelhart van Heythuysen een eyecatcher krijgt die bijdraagt aan een ‘bovenregionaal karakter’. Inwoners van de gemeente Leudal worden gevraagd schetsen, ontwerpen of teksten aan te leveren.

De uiteindelijke winnaar of winnares wordt beloond met een prijs en zal benoemd worden als bedenker van de eyecatcher die mensen van buiten de regio naar het centrum van Heythuysen moet toe trekken. De inzendingen kunnen tot en met 30 april worden gemaild naar het secretariaat van Heythuysen Centrum.

Lees ook: Winkelpassage ’t Carillon in Heythuysen: al jarenlang een zorgenkind waar eigenlijk niemand naar omkijkt

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee