CMWW zoekt chauffeurs die als vrijwilliger op de wijkbelbus willen rijden

Print
CMWW zoekt chauffeurs die als vrijwilliger op de wijkbelbus willen rijden

Afbeelding: Website CMWW

Landgraaf / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Brunssum -

Het CMWW (Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk) in Brunssum is op zoek naar chauffeurs en bijrijders, die een hele of een halve dag op de wijkbelbus willen rijden.

Inwoners van Brunssum, Beekdaelen en Landgraaf die problemen hebben met het zelf regelen van vervoer, kunnen van de Belbus gebruik maken. De bus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Mensen die er iets voor voelen om te chaufferen of misschien iemand kennen die dit wil, kunnen contact opnemen met Patricia Schipper van CMWW, tel 06-52887778 of p.schipper@cmww.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee