Ook zwemles voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen in Horst aan de Maas

Print
Ook zwemles voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen in Horst aan de Maas

Afbeelding: Leergeld Horst aan de Maas

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Zwembaden in Horst aan de Maas zijn weer gestart met zwemlessen. Leergeld Horst aan de Maas zorgt dat ook kinderen uit gezinnen met een laag inkomen mee kunnen doen.

Veilig leren zwemmen is niet voor elk kind vanzelfsprekend. Veel gezinnen met een inkomen rond het bijstandsniveau kunnen de zwemlessen niet betalen. De stichting Leergeld Horst aan de Maas neemt daarom deze kosten voor haar rekening. De stichting maakt op deze manier ook deelname aan muziek- of dansles, schoolreisjes en kindervakantiewerk mogelijk en financiert het lidmaatschap van sportclubs en jeugdverenigingen.

De regeling is er voor kinderen tot 18 jaar en geldt ook voor werkende ouders en ondernemers met een laag inkomen. Kijk voor meer informatie op www.leergeldhorstaandemaas.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee