Webinar over laatste maanden zwangerschap bij bibliotheek Venray en Horst aan de Maas

Print
Webinar over laatste maanden zwangerschap bij bibliotheek Venray en Horst aan de Maas

Afbeelding: Archief De Limburger

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray -

De bibliotheken in Venray en Horst aan de Maas bieden op donderdag 8 april een gratis webinar voor vrouwen die over de helft van hun zwangerschap zijn.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn de ontwikkeling van de baby, de veranderingen in het lichaam en tips bij zwangerschapskwaaltjes. Na twintig weken is de eerste kwetsbare periode van de zwangerschap achter de rug. Er breekt een nieuwe periode aan, waarin de meeste vrouwen zich beter en energieker voelen en de baby snel groeit.

Voor deelnemers ligt in de bibliotheek een cadeautas met een pak luiers, borstcompressen, babyhuidverzorgingsproducten en billencrème klaar.

Het webinar duurt van 10.30 tot 11.30 uur, aanmelden kan via www.biblionu.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee