Politie assisteert collega’s uit België: man springt tijdens vluchtpoging in de Maas

Print
Politie assisteert collega’s uit België: man springt tijdens vluchtpoging in de Maas

Afbeelding: Wijkagenten Susteren/Instagram

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide -

Een man die in de Belgische grensplaats een strafbaar feit had gepleegd, sprong terwijl hij op de vlucht was voor de politie in de Maas.

De Belgische politie riep vervolgens de hulp van de Nederlandse politie in, omdat het voorval plaatsvond op de Maasbrug tussen Roosteren en Maaseik.

Het water was echter te koud en de stroming te sterk voor de verdachte. De brandweer moest hulp verlenen om de verdachte uit het water te halen. De man is aangehouden. Wat de man precies had gedaan, is niet bekendgemaakt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen