Informatie over kwijtschelding gemeentelijke belastingen inwoners Maasgouw

Print
Informatie over kwijtschelding gemeentelijke belastingen inwoners Maasgouw

Afbeelding: Gemeente Maasgouw

Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne -

De gemeente Maasgouw informeert de inwoners over de mogelijkheid om aanspraak te maken om kwijtschelding van gemeentelijke belastingen.

Voor inwoners met een lager inkomen zijn er diverse mogelijkheden. Een van de mogelijkheden is kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen.

In februari hebben inwoners van BsGW de aanslag gemeentelijke belastingen en Waterschapsbelasting 2021 ontvangen. Of inwoners in aanmerking komen voor kwijtschelding is afhankelijk van het vermogen en van het inkomen.

Aanvragen kwijtschelding kan bij BsGW. Dit moet binnen acht weken na dagtekening van het aanslagbiljet. Voor meer informatie over de ondersteunende (financiële) mogelijkheden van de gemeente Maasgouw kan contact opgenomen worden met het Sociaal wijkteam via op telefoonnummer 0475-852500 of per mail.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee