Louk Weyers van kunstkring Artimosa uit Reuver wordt vraagbaak voor Australische Primrose Paper Art Community

Louk Weyers van kunstkring Artimosa uit Reuver wordt vraagbaak voor Australische Primrose Paper Art Community

Werk van Louk Weyers. Afbeelding: Archief Louk Weyers.

Reuver / Beesel -

Artimosalid Louk Weyers is uitgenodigd om als internationaal kunstenaar deel te nemen aan de Australische Primrose Paper Art Community. Weyers vervaardigt kunst met papier-maché.

,,Ik ga functioneren als vraagbaak voor de Australische kunstenaars en daarnaast gaan we kennis uitwisselen”, vertelt Weyers die al werk heeft staan in Australië en daarnaast ook in China.

Collega Artimosalid Christel Roemermann had al eerder kennis gemaakt Down Under. In oktober 2015 werd voor haar een solo-expositie van haar grafisch werk in het Greenough Museum in het gelijknamige Greenough georganiseerd.

Nu is het dus de beurt aan Weyers. De Australische Primrose Paper Art community heeft veel leden in eigen land die op allerlei manieren met papier en vezels bezig kunst maken. Ze organiseren workshops, lezingen en exposities.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee