Van Rijswijck volgt Jacobs op als coach van Peelpush

Print
Van Rijswijck volgt Jacobs op als coach van Peelpush

De Peelpush-vrouwen krijgen in het nieuwe seizoen een andere trainer. Afbeelding: Tim Cox

MEIJEL -

Trainer/coach Wilfred Jacobs gaat het vrouwenteam van Peelpush na dit seizoen verlaten. De Brabander wordt bij de volleybalclub uit Meijel opgevolgd door Robin van Rijswijck.

Jacobs is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen bij de in de eredivisie spelende volleybalsters van Peelpush. Door werkzaamheden buiten het volleybal kan hij zich volgend seizoen niet voor de volle honderd procent focussen. „Graag had ik nog een seizoen door willen gaan met dit team en deze staf. Ik kijk terug op fijne jaren bij de club en ga nu nog genieten van de laatste wedstrijden”, zegt Jacobs over zijn vertrek.

Robin van Rijswijck neemt volgend seizoen het roer over bij de vrouwen van Peelpush. Hij gaat samenwerken met Johan Leenders, die al vele jaren coach is bij de Meijelse club. Van Rijswijck was al eerder in zijn carrière betrokken bij zowel het eerste als tweede vrouwenteam van Peelpush.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee