Nacht van Gulpen-fans kunnen hun hart ophalen, nieuwe trainingsroute online

Print
Nacht van Gulpen-fans kunnen hun hart ophalen, nieuwe trainingsroute online

Afbeelding: Diana Scheilen

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Gulpen -

De organisatie van de Nacht van Gulpen heeft een nieuwe trainingsroute online gezet, ditmaal met een lengte van 30 kilometer.

Om het gemis van het bekende wandelevenement een beetje goed te maken, worden gefaseerd trainingstochten vrijgegeven, telkens een langere afstand, zodat wandelaars op eigen gelegenheid in het Heuvelland op pad kunnen. Eerder werden al wandelingen van 20 en 25 kilometer gedeeld. Binnenkort volgen nog routes van 35, 40 en 50 kilometer.

Lees ook: Avond4daagse opnieuw individueel met een app

Voor wie een poging wilt wagen, heeft de organisatie nog enkele tips: „Zorg zelf voor eten en drinken, ga in verband met de coronaregels niet als groep op stap, zorg dat je bereikbaar bent en indien nodig hulp kunt inschakelen en let goed op de eigen veiligheid in het verkeer. Er zijn nu geen verkeersregelaars beschikbaar.”

De tocht van 30 kilometer, die over het grondgebied van de gemeenten Gulpen-Wittem, Voerendaal en Valkenburg aan de Geul loopt, is hier te downloaden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee