Weekendkaarten Solar-festival in Roermond uitverkocht

Print
Weekendkaarten Solar-festival in Roermond uitverkocht

Solar vindt al zestien jaar lang het eerste weekend van augustus plaats rond de Noorderplas in Roermond. Afbeelding: Mitchell Giebels

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Alle Holiday- en Weekendkaarten voor het Solar-festival in Roermond zijn uitverkocht. De verkoop van de kaarten ging vrijdag 2 april van start. Er zijn wel nog enkele dagkaarten te koop.

Een groot deel van de kaarten voor het populaire festival in Roermond werd vorig jaar al verkocht. Ook al is het nog niet zeker dat festivals deze zomer door kunnen gaan, weerhield dat de organisatie er niet van om de voorverkoop te starten voor het festival dat gepland staat van 29 juli tot en met 1 augustus.

Lees ook: Geen Solar in Roermond: ‘Ik heb een fles whisky leeggedronken en een potje gejankt’

Bezoekers die interesse hebben in kaarten, betalen slechts een tientje als aanbetaling. Op het moment dat er groen licht is om deze zomer festivals te organiseren, volgt het restbedrag. Mocht de regering een streep zetten door de festivalzomer, dan blijven (aanbetaalde) kaarten geldig voor 2022.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee