Horst gaat na scholen voor rookvrije speelterreinen

Horst gaat na scholen voor rookvrije speelterreinen

Afbeelding: Website Sport aan de Maas

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

Werknemers van Sport aan de Maas hebben de afgelopen periode vijftien scholen bezocht in het kader van de Rookvrij-tour. Deze scholen zijn inmiddels allemaal rookvrij verklaard. Een initiatief om kinderen een gezonde omgeving te bieden.

Nu zijn de speelterreinen aan de beurt. Wethouder Roy Bouten geeft aan dat hij het liefst een feestelijke tour had georganiseerd, met op elk speelterrein zoveel mogelijk kinderen en ouders. „Helaas gaat dat nu niet. Daarom hebben we iets anders bedacht: een rookvrije-kleurplatenactie”, aldus Bouten op de website van Sport aan de Maas.

„Kleur samen met je vriendjes of vriendinnetjes op school deze leuke kleurplaat in en laat ons weten welk speelterrein zo snel mogelijk rookvrij moet worden. Dan zorg ik dat het binnenkort geregeld wordt. En dat laten we niet stilletjes voorbij gaan, dat beloof ik”, vervolgt Bouten.

Klik hier om de kleurplaat te downloaden. Maak een foto van de kleurplaat en mail deze voor 30 april naar Ilvy Sanders.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee