Wittenhorst denkt bij senioren aan competitie zeven tegen zeven voor dames en heren

Wittenhorst denkt bij senioren aan competitie zeven tegen zeven voor dames en heren

Afbeelding: ING Image

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

Wittenhorst beraadt zich momenteel over het opzetten van een zeven tegen zeven-competitie voor mannelijke en vrouwelijke seniorenleden. Deze optie zou naast de reguliere competities op zondag, het veteranenvoetbal op zaterdagmiddag en het wandelvoetbal op dinsdagavond aangeboden kunnen worden.

Zeven tegen zeven voetbal wordt op een half speelveld met een keeper en zes veldspelers. Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding behoort niet meer tot het spel. In deze vorm staat het presteren niet centraal, maar op een recreatieve manier een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten.

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee