Afgelaste Bloesem2Daagse vindt nu toch op aangepaste wijze plaats

Print
Afgelaste Bloesem2Daagse vindt nu toch op aangepaste wijze plaats

Afbeelding: Archieffoto

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen -

De Bloesem2Daagse van Wandelvereniging Vilt is in verband met de coronamaatregelen komen te vervallen, maar de organisatie laat weten de routes nu tóch uit te zetten.

Dit biedt wandelaars de kans om op zaterdag 10 en zondag 11 april alsnog op eigen gelegenheid op pad te gaan.

Lees ook: Wandelen met de technische hulp van het digitale tijdperk?

„Dit is geen officiële, georganiseerde wandeling, maar een door ons gemarkeerde route”, meldt de organisatie. Dat betekent onder meer dat er geen rustposten zijn en dat deelname ieders eigen verantwoordelijkheid is.

Op beide dagen kan tussen 8.00 en 13.00 uur worden gestart vanaf de fanfarezaal in Slenaken. De routes zijn 14 kilometer lang en lopen nagenoeg geheel door de gemeente Gulpen-Wittem

Kijk voor meer informatie op deze website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen