Video: Auto rijdt kantoor binnen in Weert en veroorzaakt ravage

Print

Auto rijdt kantoor binnen Weert. Video: WeertdeGekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Op bedrijventerrein Kampershoek in Weert is zondag een auto een pand binnengereden. Niemand raakte gewond bij het ongeval. De ravage is groot.

De auto reed over de parkeerplaats van een bedrijfsverzamelgebouw. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder van de auto de controle en reed het voertuig recht door een hekwerk en vervolgens via de pui van het naastgelegen kantoorpand naar binnen. Dat meldt WeertdeGekste.

Er was niemand in het kantoor aanwezig. De bestuurder wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. De politie heeft het pand afgezet met een lint. Een constructeur zal verder onderzoek moeten doen naar de bouwkundige staat van het pand.

Door het ongeval is in het pand een flinke ravage ontstaan. Ook de gevel is beschadigd geraakt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen