Gemeenteraad Nederweert buigt zich over programma college over versterken recreatie en toerisme

Gemeenteraad Nederweert buigt zich over programma college over versterken recreatie en toerisme

Afbeelding: ING Image

Nederweert / Ospel / Leveroy / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Het college van Nederweert presenteert een uitvoeringsprogramma voor de korte en middellange termijn op het gebied van recreatie en toerisme aan de gemeenteraad.

„Recreatie en toerisme steviger op de kaart zetten en daarbij cultuur en monumenten niet vergeten. Dat was de opdracht die de gemeenteraad een tijdje geleden meegaf aan het college en waarmee de organisatie vervolgens aan de slag is gegaan. Er is veel informatie opgehaald, ondanks de coronatijd”, valt te lezen op het digitale thuis van de gemeente Nederweert.

Hoe zou Nederweert er in 2030 uit moeten zien op het gebied van recreatie en toerisme? Het is een vraag die adviesbureau Leisure Br@ins gebruikte tijdens het ophalen van informatie. Bij de gemeenteraad, bij ondernemers en bij een groot aantal betrokkenen op het gebied van recreatie en toerisme in Nederweert. Deze informatie is verzameld en vormt de input van het uitvoeringsprogramma.

Een deel van de projecten is tussen januari en maart vormgegeven en uitgewerkt. In de themaraad en de raadsvergadering van april is recreatie en toerisme een belangrijk onderwerp.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee