Kasteeltuinen Arcen doen mee aan proef coronatest

Print
Kasteeltuinen Arcen doen mee aan proef coronatest

Kasteeltuinen Arcen doen mee aan een coronaproef. Afbeelding: Kasteeltuinen Arcen

Arcen -

Kasteeltuinen Arcen doen komend weekeinde mee aan een proefproject met toegangstesten. Per dag zijn 1500 toegangskaarten beschikbaar, waarvan een deel naar houders van een seizoenkaart gaan.

Gelukkigen die vooraf online een kaartje hebben kunnen bemachtigen moeten binnen veertig uur voor het bezoek aan de Kasteeltuinen op een aangewezen testlocatie een coronatest ondergaan. Alleen met een negatieve testuitslag gaan de poorten van het park in Arcen voor hen open. Vanwege de techniek die wordt toegepast kunnen alleen bezoekers met een mobiele telefoon meedoen aan de test. De minimumleeftijd is twaalf jaar.

Eenmaal binnen gelden er ook coronaregels. Zo zijn er tijdsloten en voorgeschreven looproutes. Verder gelden de RIVM-richtlijnen voor het dragen van mondkapjes en het houden van anderhalve meter afstand.

Tickets kunnen worden gekocht via www.kasteeltuinen.nl/testdagen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen