Fase 2 onderhoud A79 op punt van beginnen, afsluiting tussen Hulsberg en Kunderberg

Print
Fase 2 onderhoud A79 op punt van beginnen, afsluiting tussen Hulsberg en Kunderberg

Afbeelding: Peter schols

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Maastricht -

De A79 gaat vrijdag 16 april weer voor een maand deels op slot.

De afsluiting heeft het maken met het groot onderhoud dat dit jaar aan de weg plaatsvindt. Dit keer is het traject van Hulsberg naar Kunderberg (dus richting Heerlen) aan de beurt. Het gaat om de tweede van vier fasen.

Lees ook: Een jaar maximaal 100 op de snelweg: zijn we er intussen aan gewend?

De afsluiting gaat om 21.00 uur in en duurt tot zondagavond 16 mei, eveneens 21.00 uur. De omleidingsroutes sturen het verkeer over de A2 en A76.

Momenteel wordt ook gewerkt aan drie onderdoorgangen tussen Hulsberg en Voerendaal. Hier wordt de geleiderail weggehaald en komen barriers voor in de plaats. Deze klus moet 15 april zijn afgerond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen